Моментален број на посетители:
700
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
11 февруари 2019
 

Известување

Поради градежни активности на дел од трасата, автобусите од линија 24, кои сообраќаат од Тафаталиџе до игралиште во Припор, возат скратено, до кружниот тек во Кисела Вода.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.