Моментален број на посетители:
96
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
06 мај 2019
 

Известување

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека поради градежни работи на дел од трасата, линиите 31 и 33 сообраќаат до после надвозникот во Долно Лисиче.

Скратувањето на линиите ќе биде се додека не завршат градежните работи.

Ви Благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.