Моментален број на посетители:
715
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
18 мај 2019
 

В НЕДЕЛА ЛИНИИТЕ КОН И ОД СРЕДНО ВОДНО НЕМА ДА СООБРАЌААТ ВО ПЕРИОДОТ ОД 9 ДО 10.30 ЧАСОТ

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека утре, недела (19.05.2019 година), поради одржување на манифестацијата "Прв до врв 2019" линиите што сообраќаат кон и од Средно Водно нема да сообраќаат во периодот од 9 до 10.30 часот.

Поточно, времен прекин ќе има на линиите 25 (Транспортен центар-Средно Водно), 25А (Стара железничка станица-Средно Водно) и на 25Б (Дом на печат-Средно Водно).

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.