Моментален број на посетители:
373
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
22 јуни 2019
 

Известување

Поради паркирани возила на трасата и сообраќаен метеж во Матка, линиите кои сообраќаат до Матка се скратени:

- линијата 60 е скратена до Мечкина дупка

- линијата 160 сообраќа до последна станица во Матка

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.