Моментален број на посетители:
79
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ЈСП СКОПЈЕ - ВОЗЕН РЕД
 
За детален преглед на возниот ред на ЈСП СКОПЈЕ, изберете дали сакате да го прегледате возниот ред на градски, приградски или ноќни линии.
 
  • Градски линии
  • Приградски линии
  • Ноќни линии
  • Жичница Милениумски Крст
Одберете линија:
 
 
 
Одберете линија:
 
 
 
 
 РАСПОРЕД НА НОЌНИ ЛИНИИ
 
Автокоманда
Сарај
0,15
1,00
1,45
2,30
3,15
4,00 oд Глумово
Работи секој ден.
Транспортен Центар
с.Д.Лисиче(31)
0,20
1,00
1,45
2,30
3,15
3,50-од Д.Лисиче - 4,00-од с.Драчево
Работи секој ден.
 
Болница
Хиподром
0,00 до Петровец
1,00 од Петровец
2,00
1,30
3,00
 2,30 
Работи во петок и сабота (вечер)
Болница
Хиподром
0,00
 
Работи во недела, понеделник,вторник,среда и четврток (вечер)
Транс. Центар
с. Стајковци
0,45
1,20-со пат. до А.Ком.
Работи секој ден.
                       
                                                                                                                         
 
Дексион
Ново Лисиче
0,10 од Рекорд до Н.Лисиче
 
0,15
1,00
1,45
2,30
3,15
3,50
Во 4,00 од н.Островска(17а), Нас.Лисиче(7), бул.Србија,бул.Ј.Сандански и продолжуваш по траса на лин.бр.„5“ сите денови, освен петок и сабота
Работи секој ден.
Карпош-3
Горно Лисиче
0,15 до Г.Лис. и Островска
1,00
1,45
2,30
3,15
4,00 од Островска до Ѓ.Петров
Работи во петок и сабота (вечер).
Карпош-3
Горно Лисиче
0,15
1,00
Работи во недела, понеделник,вторник, среда и четврток (вечер)
 
Трансп. Центар
Лепенец
0,15
1,25
2,00
2,40
3,15
4,10
Работи секој ден.
Козле
Радишани
0,15
0,55
1,30
2,15
3,00
3,35
Работи секој ден.
 

 

63б
Транспортен Центар
Мралино
0,15
 
 

 

Работи во сабота и недела наутро.
61
Транспортен Центар
Побожје
0,15
 
 
 
 
 
Работи во сабота и недела наутро.
24
Тафталиџе
Припор (Кисела вода)
0,15
1,00
 
 
Работи секој ден.

 

Избери датум

Информации за линијата
 
Летен возен ред
Времетраење на круг: 60 мин.
Транспортен Центар - Средно Водно
Возен ред за датум:25.07.2024, Делничен Возен Ред
 
 
 
Тргнува од:
Тргнува од:
  Транспортен центар Средно Водно
Период    
5h до 6h:
6h до 7h:
7h до 8h:
8h до 9h: 8:00 8:40
9h до 10h: 9:20
10h до 11h: 10:40 10:00
11h до 12h: 11:20
12h до 13h: 12:00 12:40
13h до 14h: 13:20
14h до 15h: 14:40 14:00
15h до 16h: 15:20
16h до 17h: 16:00 16:40
17h до 18h: 17:20
18h до 19h: 18:40 18:00
19h до 20h:
20h до 21h: 20:00
21h до 22h:
22h до 23h:
23h до 24h: ВОЗЕН РЕД ОД ВТОРНИК ДО ПЕТОК, ВО ПОНЕДЕЛНИК НЕ РАБОТИ
 
 
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.