Моментален број на посетители:
696
 
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје Скопје е компанија од јавен интерес на градот Скопје. Главна активност е транспорт ...
 
   
ИНТЕРЕН ОГЛАС-Врз основа на чле 30, 48, 49 и 50 од Законот за административни службеници, Правилникот за систематизација на работни места во Јавното сообраќајно претпријатие Скопје бр. 02-1445/4 од 11.11.2015...
ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ДЕЛОВНА СОРАБОТКА Бр. ЈСП-Д-1/2018 Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје објавува повик за деловна соработка со правни лица за извршување на секундарна дистрибуција...
 
 
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
 
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
 
Dobro dali ste normalni jsp ? saat vreme cekame na pekolov 13ka vo avtokomanda a...
Добар ден. Не е исклучена можноста возилото да доцни/доцнело, но сигурно имало оправдана причина. Во случајов може...
Здраво, ќе ве замолам за информација, зошто автобусот со број 61 го нема цели два...
Добар ден. Во вакви инцидентни ситуации информација може да побарате во Оперативниот контролен центар на ЈСП...
 
Кодекс на однесување на патниците:
  • да бидат информирани за понудениот сервис и расположливите билети
  • да бидат коректно третирани од персоналот
  • да поднесуваат соодветни жалби за услугите и на нив да добијат одговор во рок од 15 дена
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.