Моментален број на посетители:
277
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ЈСП СКОПЈЕ - СКРАТЕНИ ЛИНИИ
 
За детален преглед на скратените линии на ЈСП СКОПЈЕ, изберете дали сакате да го прегледате скратувањето на градски или приградски линии.
 
  • Градски линии
  • Приградски линии
Градски Линии кои се скратени или не сообраќаат
 

Линија број

Релација

Сообраќа до

2

с.САРАЈ - АВТОКОМАНДА

 

с. САРАЈ – ЖЕЛЕЗАРА 

 

3

КОМПЛЕКС ПАНОРАМА      - СПОР. САЛА МЗТ 

 

КОМПЛЕКС ПАНОРАМА      - СЕТУГЦ  М.ПУПИН 

 

КОМПЛЕКС ПАНОРАМА      - КВАНТАШКИ ПАЗАР

 

4

11 ОКТОМВРИ – ХРОМ 

 

4A

с.УСЈЕ – ТАФТАЛИЏЕ 2

 

5

НОВО ЛИСИЧЕ – ДЕКСИОН

 

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР – ДЕКСИОН 

 

7

с.ГОРНО ЛИСИЧЕ - КАРПОШ 3 

 

8

ЉУБОТЕНСКИ ПАТ – ВЛАЕ

 

9

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР -Ж. СТАНИЦА СКОПЈЕ СЕВЕР

 

12

с.ШИШЕВО - СКОПСКИ САЕМ 

 

13

КИСЕЛА ВОДА – ЖЕЛЕЗАРА 

 

15

НОВО ЛИСИЧЕ-КАРПОШ 4  

 

15А

НОВО ЛИСИЧЕ-КАРПОШ 4  

 

16

ПРЖИНО – ЖЕЛЕЗАРА

 

17

ОСТРОВСКА–МУЗЕЈ НА СОВР.УМЕТНОСТ

 

19

КАРПОШ 4 - ШУТО ОРИЗАРИ 

 

20

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР-ШУТО ОРИЗАРИ

              

21А

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – БАРДОВЦИ (КОНАК)

 

21Б

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – БОЛНИЦА БАРДОВЦИ 

 

22

ТРАНСП. ЦЕНТАР – ВОЛКОВО (ЛЕПЕНЕЦ)           

 

22А

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР – ВОЛКОВО (ЛЕПЕНЕЦ)

 

23

М. А. ЧЕНТО – ДОМ НА ПЕЧАТ

 

24

КИСЕЛА ВОДА (ПРИПОР) (игралиште) -ТАФТАЛИЏЕ 2

 

25

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР-СРЕДНО ВОДНО

 

26

ЖЕЛЕЗАРА - КАРПОШ 3

 

27

ВАРДАРСКА - ДОМ НА ПЕЧАТ

 

28

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – НЕРЕЗИ (МАКЕДОНСКО СЕЛО)

 не сообраќа

35

НОВО ЛИСИЧЕ – Ж.СТАНИЦА СК. СЕВЕР


41

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР –ДРАЧЕВО (ТИПО)       

 

41А

с.ДРАЧЕВО – КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

 

42

с.ДРАЧЕВО – ЖЕЛЕЗАРА

 

43

ДОМ НА ПЕЧАТ – ЈУЖНОМОРАВСКИ БРИГАДИ  

 

45

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - М. А. ЧЕНТО

 

50

ХИПОДРОМ – КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР 

 

57

КОЗЛЕ – РАДИШАНИ

 

57А

ДОМ НА ПЕЧАТ – с.РАДИШАНИ

 

59

КАРПОШ 3 - К.БАРА (ГРОБИШТА БУТЕЛ)     

 

59А

НОВО ЛИСИЧЕ - ГРОБИШТА БУТЕЛ      

 

59Б

КИСЕЛА ВОДА - ГРОБИШТА БУТЕЛ     

 

65В

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – СТАЈКОВЦИ (Инџиково, Црешево, Пат за Брњарци)

 
Prigradski skrateni linii
 

 

 

Линија број

Релација

Сообраќа до

11

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - РАШЧЕ

 

11a

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – Г.СВИЛАРЕ

 

18

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ВИЗБЕГОВО

 

18а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ВИЗБЕГОВО (Т.Поле)

 

31

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ДОЛНО ЛИСИЧЕ

 

32

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ЉУБИН

 

33

ДОМ НА ПЕЧАТ – ДОЛНО ЛИСИЧЕ

  

44

ДОМ НА ПЕЧАТ – ТРУБАРЕВО

 

47

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - ЉУБАНЦИ                            

47а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ЉУБОТЕН

До чатал (влез Љуботен)

 51 ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – СТУДЕНИЧАНИ

 

51а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – МОРАНЕ

 

52

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - `РЖАНИЧИНО

 

53

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - КАТЛАНОВСКА БАЊА

 

54

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР- КОЛОНИЈА ИДРИЗОВО

 

55

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - АРАЧИНОВО

 

55а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – БРЊАРЦИ

 

55б

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ОРЛАНЦИ

 

55в

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ГРУШИНО

 

56

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - БОЈАНЕ

До расадник,до крај 13.00

56а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – КОПАНИЦА

 

58

ТРАНСП. ЦЕНТАР – РАКОТИНЦИ, ДОБРИ ДОЛ

 

58а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР-  СОЊЕ, СВЕТА ПЕТКА

До Брзовец,до крај 15.00

58б

ТР. ЦЕНТАР-БРЗОВЕЦ,ЈАБОЛЦЕ, НОВА БРЕЗНИЦА

 

60

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – МАТКА

 

61

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - ПОБОЖЈЕ

 

62

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - ОГЊАНЦИ

 

63

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – МРАЛИНО

 

63а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – АЈВАТОВЦИ

 

63б

 ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – МАРИНО

 

64

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - КУЧКОВО

Не сообраќа 

64а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – НИКИШТАНИ

  До Орман,до крај од 12.30

65

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - РАШТАК

 

65а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – СТРАЧИНЦИ

 

65б

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – СМИЛКОВЦИ

 

66а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ДЕЉАДРОВЦИ

 

67

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ЗЕЛЕНИКОВО

 

68

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР- КАТЛ.СУШИЦА,ВИНЦЕ

 

69

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - ДИВЉЕ

 

69а

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР -  КОЖЛЕ

 

70

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - БАТИНЦИ

 

71

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - БАЊАНИ 

 

73

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - с.УСЈЕ

 

74

ТР. ЦЕНТАР–Д.КОЛИЧАНИ,Г.КОЛИЧАНИ

До дрвара,до крај 12.00

80

ТР.ЦЕНТАР – МАРКОВА СУШИЦА

 

80а

ТР.ЦЕНТАР – ПАТИШКА РЕКА, ДРЖИЛОВО

Не сообраќа 

81

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР - БЛАЦЕ

 До с.Чучер

118

ТР. ЦЕНТАР – ВИЗБЕГОВО (инд. Зона)

 

160

ДЕКСИОН – хец МАТКА,      с. Горна МАТКА

До војска,до крај 13.00

162

ПЕТРОВЕЦ – ОГЊАНЦИ

 

163

С.ДРАЧЕВО – ОПШТИНА ИЛИНДЕН

 

164

ВОЛКОВО – КУЧКОВО, НИКИШТАНИ

 

165

ЦРЕШЕВО–РАШТАК, СМИЛКОВЦИ, ВИНИЧЕ

 

165а

СТАЈКОВЦИ – СТРАЧИНЦИ

 

166

МИЛАДИНОВЦИ-БУЧИНЦИ,ДЕЉАДРОВЦИ

 

167

ЗЕЛЕНИКОВО-НОВО СЕЛО,СТРАХОЈАДИЦА

 

180

 ДРАЧЕВО -  ЦВЕТОВО

До пред село 

 

 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.