Моментален број на посетители:
445
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
19 февруари 2024
 

ЗА СИТЕ ПРАШАЊА И ПРОБЛЕМИ ВО ВРСКА СО МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА „СКОПСКА“ обратете се на наменската контакт адреса apskopska@jsp.com.mk.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.