Моментален број на посетители:
82
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 септември 2023
 

Линиите 31, 41, 41А, 51, 51А и 67 возат со задоцнување поради големи гужви во сообраќајот кај Пинтија предизвикани од градежни активности на дел од редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.