Моментален број на посетители:
84
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
29 септември 2023
 

СЕ УКИНУВААТ СЕЗОНСКИТЕ ЛИНИИ 58Б и 69

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека од утре, сабота (30.09.2023 год) нема да сообраќаат сезонските линии 58Б (за Јаболце и Нова брезница) и 69 (за Дивле, Катлановско Блаце и Кожле).

Времетраењето на сезонските линии е согласно со Одлуката за линиски превоз на патници во град Скопје.  

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.