Моментален број на посетители:
106
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Одлука за избор на кандидат по јавен оглас 12/2022
05 јануари 2023
 

 ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 12/2022

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.