Моментален број на посетители:
59
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Одлука по интерен оглас 4/2022
13 јануари 2023
 

 ОДЛУКА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС 4/2022

ОДЛУКА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС 4/2022

ОДЛУКА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС 4/2022

ОДЛУКА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС 4/2022

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.