Моментален број на посетители:
381
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
 

ЖИЧАРНИЦАТА НА ВОДНО ОД ДЕНЕСКА РАБОТИ 1 ЧАС ПОМАЛКУ

Почитувани корисници,
Ве информираме дека од денеска (1 октомври) Жичарницата Милениумски крст ќе работи еден час помалку од досега, односно до 18 часот.
Поточно, работното време ќе биде од 10 до 18 часот, при што последното возење од доле нагоре е во 17.30 часот, односно во 17.45 часот од горе надоле.
Согласно утврдениот возен ред, работното време од 10 до 18 часот важи до 1 ноември.

Жичарницата на Средно Водно работи секој ден освен во понеделник и секој последен вторник во месецот, кога се врши редовен технички преглед на објектот.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.