Моментален број на посетители:
312
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
17 октомври 2019
 

Известување

Поради градежни работи во Огњанци, линија 62 од 10.30 часот сообраќа до Петровец црква.

Од 17:30 мин. линијата се сообраќа до последна постојка во Огњанци.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.