Моментален број на посетители:
319
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
19 ноември 2019
 

Известување

Поради реконструкција на улицата „Александар Урдаревски“ (коцка), дел од улицата ќе биде затворена за сообраќај, а линија 61 ќе вози по изменет режим од вообичаениот.

Према село Побожје, возилата ќе сообраќаат до локалниот пат Горно Оризари, преку него ќе продолжуваат до Бразда од каде повторно ќе се приклучуваат на редовната траса, односно на раскрсница Чардак.

По овој режим, возилата ќе сообраќаат и во обратна насока.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.