Моментален број на посетители:
374
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
02 јули 2020
 

Известување

Ве потсетуваме дека линиите 25, 25А, 25Б и 28 и ноќните линии се уште не сообраќаат.

Линиите 9 и 35 и натаму се скратени до Арсение Јовков, каде времено им е и почетно-крајна станица.

И натаму на сила е пренасочувањето на линиите 8, 47, 47А, 57, 61 и 71 во правец према Транспортен центар преку гробишта Бутел.

Кон Љуботенски пат, Љубанци, Љуботен, Радишани, Побожје и Бањани возилата сообраќаат по траса.


 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.