Моментален број на посетители:
294
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
19 октомври 2020
 

Линиите 47А и 55 сообраќат по изменет режим од вообичаениот, редовен.

Од 5.45 часот, линија 47А сообраќа до Љуботен 2, поради прекоп на пат на дел од трасата.

Од 8.25 часот, линија 55 сообраќа до Арачиново 5, поради градежни работи на дел од трасата.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.