Моментален број на посетители:
417
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
20 ноември 2020
 

Утре, сабота (21.11.2020 год), поради градежни работи на улица „Ферид Бајрам“ (Втора македонска бригада) почнувајќи од 7 часот, па се до завршување на градежните работи ќе има изменет режим на движење на следните линии:

*линиите 19 и 81 ќе сообраќаат по улица „Цветан Димов“, лево по улица „Џон Кенеди“,по улица „Кемал Сејфула“ и од кружен тек продолжуваат по својата траса.

Посочениот режим ќе важи и во двете насоки на сообраќање.

*линија 35 ќе продолжува право по улица „Христијан Тодоровски Карпош“, па лево по улица „Босна и Херцеговина“ до Скопје Север.
Посочениот режим ќе важи и во двете насоки на сообраќање.                   

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.