Моментален број на посетители:
449
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
21 ноември 2020
 

Од 10.40 часот, линиите 52, 53, 62 и 68  ќе сообраќаат од Михајло Пупин, кон надвозникот Маџари, булевар „Александар Македонски", Белви и по траса на линија 63 до Кадино каде вртат за Дрма и на Пат за Кадино се враќаат на редовните траси.

Посочениот режим, бажи и во двете насоки на сообраќање.

За патниците од Ергеле до Дрма ќе сообраќа интервентно возило, во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.