Моментален број на посетители:
357
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 јануари 2021
 

АВТОБУСИТЕ НА ВОДИЦИ ЌЕ СООБРАЌААТ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД, ДЕЖУРНИ ЌЕ БИДАТ ТРИ БИЛЕТАРНИЦИ

Ве информираме дека утре, вторник (19.01.2021 год), јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред,
Исклучок ќе бидат линиите 18А, 32, 51, 55Б, 55В, 56, 56А, 70, 74, 81, 118, 160, 164 и 180, кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.                                                                                                                

Дежурни ќе бидат билетарниците на Зелен пазар и Транспортен центар кои ќе работат од 7 до 19 часот, а од 7 до 13 часот отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

 

Изменетиот посочен режим е поради верскиот празник Богојалвение (Водици).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.