Моментален број на посетители:
330
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
21 јануари 2021
 

Линиите 71 и 81, поради градежни работи на дел од трасата, се пренасочени по коцката по улица „Александар Урдаревски“.
Посочениот режим важи и во двете нассоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.