Моментален број на посетители:
56
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
24 февруари 2021
 

ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ НА ЛИНИИТЕ 8 и 15А, ПОРАДИ ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДА НА РСМ

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека денеска, среда (24.02.2021 год), во периодот од 15 до 17 часот, поради најавениот протест пред Влада на РСМ, линиите 8 и 15А ќе бидат пренасочени.

Возилата од мост „Гоце Делчев“, ќе вртат лево по булевар „ВМРО“, па по булеварите „Партизански одреди“ и „Климент Охридски“ ќе се приклучат на булевар „Илинден“, односно ќе продолжат да возат по редовната траса.

Посочениот режим на движење ќе важи и во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.