Моментален број на посетители:
444
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
08 декември 2020
 

Ве потсетуваме дека Жичарницата на Водно, трите автобуски линии до Средно Водно (25, 25А и 25Б), како и туристичката линија „City tour“ времено не се во функција.

Времено, не важи ни одлуката за бесплатен превоз за возрасни лица (жени со/над 62 год, мажи со/над 64 год) во вторник, петок, сабота и недела.


 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.