Моментален број на посетители:
488
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
15 април 2021
 

Од 14.10 часот, поради блокада на трасата кај Агро сервис, возилата што сообраќаат кон Транспортен центар се пренасочени по улица „Перо Наков“, према надвозник Фершпед и продолжуваат по редовната траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.