Моментален број на посетители:
374
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
10 мај 2021
 

ПОСЛЕДНИ ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ ВО РЕЖИМ НА ЈАВЕН ПРЕВОЗ до 23 часот КОЈ ВАЖИ ОД СРЕДА (5.05.2021 год)

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека од утре, среда (10.05.2021 год) јавниот превоз ќе сообраќа до 23 часот. 

Посочениот режим е согласно последната одлука на Влада на РСМ за забрана за движење на населението од 23 до 5 часот.

Измена на последни тргнувања на линиите :

 

23 22:15 Д.Печат 22:15 Ченто
45 22:30 Тр.Цент. 22:30 Ченто

Во ПДФ прилог се последните термини на поаѓање пред 23 часот.

ГРАДСКИ ЛИНИИ - последни термини пред 23 часот

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ - последни термини пред 23 часот

Останатиот возен ред, до наведените последни термини, е достапен на веб страницата на ЈСП Скопје.  

Билетарниците и центрите за персонализација ќе работат вообичаено.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.