Моментален број на посетители:
555
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
26 јули 2021
 

Линија 63, од денеска, понеделник (26.07.2021 год), поради градежни активности во Марино, ќе бидат пренасочени. После постојката Марино градинка ќе сообраќаат по трасата на линија 66 до постојката Марино крстосница, а потоа ќе продолжуваат по својата редовна траса.

Пренасочувањето важи и во двете насоки на сообраќање и ќе трае се до завршувањето на градежните активности.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.