Моментален број на посетители:
199
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 мај 2022
 

Поради градежни работи на ул.Никола Парапунов и ул.Разловечко Востание, возилата од линија 8 ќе бидат пренасочени од кај Карпош 4 ТЦ Сити мол во двете насоки.

 

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.