Моментален број на посетители:
527
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
22 јуни 2022
 

Од 19.15 часот, линија 8 сообраќа по булеварите „Климент Охридски“, „Партизански одреди“, „ВМРО“ и продолжува по вообичаената траса.
Изменетиот режим е поради протест пред Влада на РСМ.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.