Моментален број на посетители:
459
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
30 септември 2022
 

Од 11 часот, линија 19 сообраќа до Топанско поле, а линија 20 до Топанско поле крстосница.
Изменетиот режим е поради сообраќајна незгода на дел од редовната траса на линиите.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.