Моментален број на посетители:
447
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
28 ноември 2022
 

Поради протест кај Мавровка линиите 2,2а,8 и 19 сообраќаат од кај Кале во двете насоки.

Линиите 9,20,35,43,47,47а,50,52,53,55,55а,57,62,63,65,65В,66 сообраќаат по улица „Беласица“ во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.