Моментален број на посетители:
377
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
23 март 2023
 

од 16.25ч возилата од јавниот градски превоз кои беа пренасочени поради сообраќајка кај Јаја Паша сообраќаат по редовните траси во двете насоки

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.