Моментален број на посетители:
452
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
25 март 2023
 

Од 08.45 ч, линиите 5 и 4а се пренасочени од Католичка црква право кон Дом на печат, па вртат лево кон Рекорд и продолжуваат по редовните траси.
Пренасочувањето важи и во двете насоки.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.