Моментален број на посетители:
425
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
известување
25 март 2023
 

 Од 10.50ч линиите 23и 3б се пренасочени од Маџари преку Автокоманда и кај Бриколаж се враќаат на траса поради градежни активности на ул.Перо Наков, пренасочувањето е во двете насоки

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.