Моментален број на посетители:
208
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
02 мај 2023
 

ЖИЧАРНИЦАТА РАБОТИ ДО 20 часот

Почитувани,
Ве потсетуваме дека Жичарницата од месецов работи до 20 часот, односно 2 часа повеќе од изминатиов период.
 
Објектот со работа почнува во 10 часот.
Посоченото работно време важи во период мај - септември.
 
Во период од 19 - 19.30 часот е последното возење од доле нагоре, односно во 19.45 часот е последното возење од горе надоле.
 
И возниот ред на автобуската линија 25 (Транспортен центар - Средно Водно) е усогласен со важечкото работно време на Жичарницата.
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.