Моментален број на посетители:
361
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
24 ноември 2023
 

 Почитувани,

Поради протест во движење,  возилата од линиите кои сообраќаат на бул. Крсте Мисирков (Бит пазар ) се блокирани, ќе имаат големо задоцнување.

Од 14.10 возилата продолжија да сообраќаат со задоцнување.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.