Моментален број на посетители:
431
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
25 ноември 2023
 

Поради временските услови (врнежи од снег) има скратување на некои линии и тоа:

- линија 58 што сообраќа до Соње, Брзовец, Света Петка и Добри дол е скратена до Општина Сопиште

- линија 65 што сообраќа до Раштак, е скратена до Црешево

- линија 74 не сообраќа

- линија 160 за Горна Матка е скратена до полицијата

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.