Моментален број на посетители:
465
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
27 ноември 2023
 

ВО ЧЕТВРТОК АВТОБУСИТЕ ЌЕ ВОЗАТ ПО САБОТЕН ВОЗЕН РЕД, БИЛЕТАРНИЦИТЕ НЕМА ДА РАБОТАТ, ЖИЧАРНИЦАТА ЌЕ ФУНКЦИОНИРА ВООБИЧАЕНО

 

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека за време на одржување на Министерскиот самит на ОБСЕ, односно во среда (29.11.2023 год), јавниот превоз ќе сообраќа вообичаено, по зимен делничен возен ред.

 

Во четврток (30.11.2023 год), автобусите ќе возат по саботен возен ред.

 

Сите билетарници и центри за персонализација во среда (29.11.2023 год) ќе работат од 6.30 до 13 часот, а во четврток (30.11.2023 год) нема да работат.

 

Жичарницата сите денови ќе работи вообичаено, од 10 до 17 часот.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.