Моментален број на посетители:
442
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
02 јануари 2024
 

АВТОБУСИТЕ ВОЗАТ РЕДУЦИРАНО, ПОРАДИ ЗИМСКИОТ РАСПУСТ

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека од денеска, вторник (2.01.2024 год) јавниот превоз сообраќа по редуциран делничен зимен ред, кој ќе важи до крајот на зимскиот училиштен распуст.
 
Возниот ред е согласно со Одлуката за линиски превоз на патници во град Скопје.
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.