Моментален број на посетители:
511
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
27 јануари 2024
 

ЖИЧНИЦАТА НЕ РАБОТИ ПОРАДИ СИЛНИОТ ВЕТЕР

 
Почитувани, 
Ве информираме дека Жичницата не работи поради силниот ветер.
 
Јачината на ветерот ги надминува дозволените граници како објектот би функционирал непречено и безбедно.
 
Надлежните служби ја следат состојбата на терен и во оној момент кога ќе се создадат соодветни временски услови за работа, Жичницата ќе продолжи со непречено превезување на патниците.
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.