Моментален број на посетители:
235
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
16 февруари 2024
 

Од 15.35 часот, поради сообраќајна незгода во Чаир, автобусите према центар сообраќаат по улица „Џон Кенеди“, булевар „Никола Карев“ и продолжуваат по траса.

Во обратна насока сообраќаат по редовните траси.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.