Моментален број на посетители:
693
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА - ЖИЧНИЦА
03 април 2017
 

 СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

 

Заради сервисирање на Жичницата на Водно, ЈСП СКОПЈЕ ја информира јавноста дека истата нема да работи во текот на работната седмица.

Очекуваме истата да биде пуштена повторно во употреба за време на викендот што следи.

Доколку има било какви промени, ЈСП СКОПЈЕ навремено ќе ја информира јавноста.

 

Со почит,

ЈСП СКОПЈЕ  

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.