Моментален број на посетители:
488
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
20 септември 2017
 

Поради изведување на градежни работи на ул. Ферид Бајрам, на делот од поликлиника Чаир до Кино Бутел, линија 19 е пренасочена и се движи по ул. Џон Кенеди и Кемал Сејфула. Пренасочувањето ке биде до завршување на градежните работи.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.