Моментален број на посетители:
178
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
31 декември 2018
 

Известување

Линиите 19 и 20 привремено се скратени до затворот во Шуто Оризари

Линијата 81 е пренасочена по булевар „Босна и Херцеговина“ низ населба Бутел и се враќа на траса на последна постојка од линиите 19 и 20 во Шуто Оризари.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.