Моментален број на посетители:
615
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
04 февруари 2019
 

Известување

Почитувани корисници на јавниот превоз, Ве известуваме дека поради пукната цевка на булевар „Илинден“, возилата на ЈСП и приватните превозници, нема да ги користат постојките „Ресторан Имес“ и „ОУ Лазо Трповски“, освен линии 7 и 59.

Возилата од линиите 19 и 15, 15а ќе стојат на последна во Карпош 4 во обратен правец и ќе сообраќаат по булевар „Партизански одреди“, нема да ја користат и постојката ,,8ми Септември''

Ваквиот времен режим на функционирање ќе трае се додека екипите на ЈП „Водовод и канализација“ не го саниаат дефектот.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.