Моментален број на посетители:
781
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
18 мај 2019
 

Почитувани,

Поради сообраќаен метеж, линиите со број 60 и 160 кои сообраќаат кон Матка, од 9.40 часот се скратени до Мечкина дупка.  

Ви благодариме на разбирањето,

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.