Моментален број на посетители:
577
 
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје Скопје е компанија од јавен интерес на градот Скопје. Главна активност е транспорт ...
 
   
ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТ-Врз основа на член 52 од Законот на административни службеници, член 10 од Колективниот договор на Јавното сообраќајно претпријатие СКОПЈЕ, во врска со интерниот оглас бр...
ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТ-Врз основа на член 52 од Законот на административни службеници, член 10 од Колективниот договор на Јавното сообраќајно претпријатие СКОПЈЕ, во врска со интерниот оглас бр...
 
 
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
 
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
 
Имам неперсонализирана картичка и ставив 10 возења. Дали се поништуваат после одредено време?...
Добар ден. Да, билетот за 10 возења има ограничено време на користење, односно важи 15 дена...
Здраво,Ве молам кој автобус оди од Ново Лисиче до Гробишта Бутел?...
Добар ден. На посочената линија вози број 59А. Автобусот сообраќа само за време на викенд, односно во...
 
Кодекс на однесување на патниците:
  • да бидат информирани за понудениот сервис и расположливите билети
  • да бидат коректно третирани од персоналот
  • да поднесуваат соодветни жалби за услугите и на нив да добијат одговор во рок од 15 дена
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.